Πρόσκληση χορηγίας για συστήματα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας

Το ΕΙΠΑΚ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση χορηγίας σε προμηθευτές συστημάτων μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης της προσφυγικής πολυκατοικίας στον Ταύρο.

Απαιτούνται συστήματα για επτά (7) διαμερίσματα.

Η κάθε μονάδα πρέπει να είναι οροφής, πιστοποιημένη για παθητικό κτίριο και παροχής 70-130m3/h και με ανάκτηση θερμότητας >75%. Επιπλέον απαιτούνται 2 μονάδες push&pull για το κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο.

Στην προμέτρηση των υλικών θα βρείτε συνολικά τα υλικά για ένα διαμέρισμα.

Μπορείτε να επιλέξετε τα πάντα:

  1. Όλα τα συστήματα για 7 διαμερίσματα
  2. Πλήρες σύστημα ενός διαμερίσματος
  3. Συστήματα ενός ορόφου (δυο διαμερίσματα)
  4. Δύο μονάδες του κοινόχρηστου κλιμακοστασίου


Η χορηγία θα πρέπει να περιλαμβάνει και την τοποθέτηση των συστημάτων, ενώ οι αποκαταστάσεις με γυψοσανίδες θα παρασχεθούν από εμάς.

Για οποιεσδήποτε τεχνικές λεπτομέρειες είμαστε στη διάθεσή σας στο info@eipak.org και στο 211 4081109.

Είμαστε βέβαιοι πως η ολοκλήρωση του έργου και με τη συμμετοχή σας θα προσφέρει στην ελληνική (και όχι μόνο) κατασκευαστική αγορά κτιρίων το καλύτερο παράδειγμα αναβαθμιζόμενου κτιρίου πολυκατοικίας σε επίπεδα παθητικού κτιρίου Premium και θα αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξει πορεία η κατασκευαστική βιομηχανία εμπορικών κτιρίων κατοικίας και να στοχεύσει σε ακόμη καλύτερα κτίρια.

Μοιράσου το:

Κατηγορίες

Μάθε για

Σχετικά Άρθρα

Πρεμιέρα για το Tavros Project – την πολυκατοικία με τους μηδενικούς λογαριασμούς ρεύματος

Παρουσιάστηκε το ανακαινισμένο κτίριο στον Ταύρο, που θα αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα και πρότυπο για τις ανακαινίσεις των πολυκατοικιών του Λεκανοπεδίου Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις