Οι συνδρομές μελών του ΕΙΠΑΚ ενισχύουν το Tavros Project!

Εγγραφείτε μέλος ή ανανεώστε την συνδρομή σας στο ΕΙΠΑΚ από την 1/6 έως και 30/9/2023 και ενισχύστε έμμεσα το Tavros Project!
Το ΕΙΠΑΚ θα διαθέσει όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από συνδρομές μελών το προσεχές τετράμηνο στην οικονομική ενίσχυση του έργου στον Ταύρο.

Εσείς παίρνετε όλα τα προνόμια του μέλους του ΕΙΠΑΚ και παράλληλα χρηματοδοτείτε το σημαντικότερο έργο ενεργειακής αναβάθμισης πολυκατοικίας στη χώρα.

Οι κατηγορίες συνδρομής διακρίνονται σε Premium και Basic, ανάλογα με τα προνόμια και ισχύουν για Ελεύθερους Επαγγελματίες, Εμπορικές Εταιρείες και Τεχνικές Εταιρείες, ενώ στη κατηγορία Basic ανήκουν οι συνδρομές για Φοιτητές, ΜΚΟ-Σωματεία-Ομοσπονδίες και Οργανισμούς Δημοσίου.

Με τη συνδρομή σας στο ΕΙΠΑΚ αποκτάτε ειδικές παροχές και πλεονεκτήματα όπως: πρόσβαση στις υπηρεσίες της iPHA, πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ΕΙΠΑΚ, δωρεάν συμμετοχή στα ετήσια συνέδρια του ΕΙΠΑΚ, εκπτωτικά πακέτα και τεχνική υποστήριξη, ανάλογα με την κατηγορία μέλους, για την πιστοποίηση Παθητικού Κτιρίου.

Τώρα έχετε έναν πρόσθετο λόγο να γίνετε μέλη μας!

Μοιράσου το:

Κατηγορίες

Μάθε για

Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση χορηγίας για συστήματα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας

Sponsorship Booklet Προμετρήσεις αερισμού Το ΕΙΠΑΚ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση χορηγίας σε προμηθευτές συστημάτων μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης της προσφυγικής