Βραβείο για το νέο έργο του ΕΙΠΑΚ

Μπορεί ακόμη να βρίσκεται στην αρχή, αλλά η σημαντικότητα και η δυναμική του νέου έργου των Passivistas ‘The Tavros Project’ έχουν ήδη κάνει εντύπωση.

Στο project μας “The Tavros Project” απονεμήθηκε το “Βραβείο Συνεργασίας” των Greek Green Awards, που διοργανώθηκαν τον Μάρτιο στο πλαίσιο της έκθεσης Verde.tec 2023. Το project του Ταύρου είναι μία πρωτοποριακή συνεργασία του ΕΙΠΑΚ με την Greenpeace και τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, που θα ανακαινίσει ενεργειακά μία εργατική πολυκατοικία της δεκαετίας του ’70 με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ενοίκων της.

verdetec vravefsi

Για την υλοποίηση του πιλοτικού έργου, που αποτελεί το δεύτερο έργο των Passivistas, θα συγκεντρωθούν πόροι και δωρεές από διαφορετικές πηγές, όπως από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα RINNO, από χορηγούς και από απλούς πολίτες, που μέσω της δωρεάς τους θα στηρίξουν συμπολίτες τους και θα βάλουν τα θεμέλια για μια νέα εποχή κατασκευών και ανακαινίσεων με στόχο χαμηλότερες καταναλώσεις και καλύτερη ποιότητα ζωής. Συμπληρωματικά, ανάλογα με την δωρεά τους, μπορούν να αποκτήσουν ένα αναμνηστικό, να κάνουν επίσκεψη στο σπίτι ή ακόμα και να βάλουν το όνομά τους πάνω στο μεγάλο γκραφίτι, που θα διακοσμήσει το έργο όταν ολοκληρωθεί.

verdetec fameliari pallantzas

Η Σάντυ Φαμελιάρη, Υπεύθυνη Προγραμμάτων για την Κλιματική Αλλαγή (Greenpeace), και ο Στέφανος Παλλαντζάς, πρόεδρος του ΕΙΠΑΚ.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή το σημαντικό συλλογικό έργο!

Σχετικά links

Μοιράσου το:

Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση χορηγίας για συστήματα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας

Sponsorship Booklet Προμετρήσεις αερισμού Το ΕΙΠΑΚ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση χορηγίας σε προμηθευτές συστημάτων μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης της προσφυγικής