Πρόσκληση χορηγίας σε κατασκευαστές κουφωμάτων

Το ΕΙΠΑΚ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση χορηγίας σε κατασκευαστές κουφωμάτων για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης της προσφυγικής πολυκατοικίας στον Ταύρο.
Στην προμέτρηση των υλικών θα βρείτε συνολικά τα κουφώματα όλης της οικοδομής, τα κουφώματα ενός διαμερίσματος χωριστά και τα κοινόχρηστα κουφώματα χωριστά.

Μπορείτε να επιλέξετε τα πάντα:

  1. Όλα τα κουφώματα
  2. Κουφώματα ενός διαμερίσματος
  3. Κουφώματα ενός ορόφου (δυο διαμερίσματα και το κοινόχρηστο)
  4. Κουφώματα μιας πλευράς
  5. Κουφώματα ενός τύπου


Η χορηγία θα πρέπει να περιλαμβάνει και την τοποθέτηση των κουφωμάτων, ενώ οι ταινίες και το τελάρο σκληρής πολυστερίνης θα παρασχεθεί από εμάς.

Για οποιεσδήποτε τεχνικές λεπτομέρειες είμαστε στη διάθεση σας στο info@eipak.org και στο 211 4081109.

Είμαστε βέβαιοι πως η ολοκλήρωση του έργου και με τη συμμετοχή σας θα προσφέρει στην ελληνική – και όχι μόνο – κατασκευαστική αγορά κτιρίων το καλύτερο παράδειγμα αναβαθμιζόμενου κτιρίου πολυκατοικίας σε επίπεδα παθητικού κτιρίου Premium και θα αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξει πορεία η κατασκευαστική βιομηχανία εμπορικών κτιρίων κατοικίας και να στοχεύσει σε ακόμη καλύτερα κτίρια.

Μοιράσου το:

Κατηγορίες

Μάθε για

Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση χορηγίας για συστήματα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας

Sponsorship Booklet Προμετρήσεις αερισμού Το ΕΙΠΑΚ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση χορηγίας σε προμηθευτές συστημάτων μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης της προσφυγικής