Πρόσκληση χορηγίας σε κατασκευαστές κουφωμάτων

Το ΕΙΠΑΚ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση χορηγίας σε κατασκευαστές κουφωμάτων για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης της προσφυγικής πολυκατοικίας στον Ταύρο.
Στην προμέτρηση των υλικών θα βρείτε συνολικά τα κουφώματα όλης της οικοδομής, τα κουφώματα ενός διαμερίσματος χωριστά και τα κοινόχρηστα κουφώματα χωριστά.

Μπορείτε να επιλέξετε τα πάντα:

  1. Όλα τα κουφώματα
  2. Κουφώματα ενός διαμερίσματος
  3. Κουφώματα ενός ορόφου (δυο διαμερίσματα και το κοινόχρηστο)
  4. Κουφώματα μιας πλευράς
  5. Κουφώματα ενός τύπου


Η χορηγία θα πρέπει να περιλαμβάνει και την τοποθέτηση των κουφωμάτων, ενώ οι ταινίες και το τελάρο σκληρής πολυστερίνης θα παρασχεθεί από εμάς.

Για οποιεσδήποτε τεχνικές λεπτομέρειες είμαστε στη διάθεση σας στο info@eipak.org και στο 211 4081109.

Είμαστε βέβαιοι πως η ολοκλήρωση του έργου και με τη συμμετοχή σας θα προσφέρει στην ελληνική – και όχι μόνο – κατασκευαστική αγορά κτιρίων το καλύτερο παράδειγμα αναβαθμιζόμενου κτιρίου πολυκατοικίας σε επίπεδα παθητικού κτιρίου Premium και θα αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξει πορεία η κατασκευαστική βιομηχανία εμπορικών κτιρίων κατοικίας και να στοχεύσει σε ακόμη καλύτερα κτίρια.

Μοιράσου το:

Κατηγορίες

Μάθε για

Σχετικά Άρθρα

Πρεμιέρα για το Tavros Project – την πολυκατοικία με τους μηδενικούς λογαριασμούς ρεύματος

Παρουσιάστηκε το ανακαινισμένο κτίριο στον Ταύρο, που θα αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα και πρότυπο για τις ανακαινίσεις των πολυκατοικιών του Λεκανοπεδίου Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις